آتلیه عکاسی بلوار فردوس

آتلیه عکاسی بلوار فردوس

آتلیه عکاسی بلوار فردوس

آتلیه عکاسی بلوار فردوس

ما در آتلیه عکاسی بلوار فردوس بهترین خدمات عکاسی را در تمامی زمینه های عکاسی به شما ارائه خواهیم نمود به گونه ای که تجربه ی دریافت خدمات از ما به عنوان خاطره خوش در ذهن شما باقی بماند

حال میخواهم در آتلیه عکاسی بلوار فردوس نکاتی در باره ی عکاسی حرفه‌ای به شما عزیزانی که با ما همراه بودید بیان نماییم.

دوربین های عکاسی در آتلیه عکاسی بلوار فردوس

 در دوربین های عکاسی جدید برای  بهتر شدن عکس ها از روش روشن کردن سوژه استفاده میکنند به گونه ای که در هنگام استفاده از مد دیافراگم شما باید از میان گزینه ،گزینه نور دهی را انتخاب شود.

  برای بهتر شدن چهره افراد در فرایند عکاسی میتوانید در قسمت تنظیمات با بالا بردن  وافزایش نور دهی کیفیت عکس ها را بیشتر کنید.

در زمان  عکاسی پرتره، به منظور نشان دادن و ثبت عمق یک میدان زیاد  باید در تنظیمات دیافراگم را را به صورت باز تنظیم کنید.

نتیجه این کار شما به این شکل میشود که پس زمینه عکاسی کمی تار شده  که منجر می‌شود  که سوژه عکاسی بهتر و برجسته تر داخل کادر قرار بگیرد ( در تعریف عامیانه میگوییم عملیات فوکوس به صورت خودکار انجام شده).

برای این که بتوانید عمق میدان را به درستی ثبت کنید بهتر است در مد اولویت دیافراگم  عکاسی کنید  در این صورت ویژگی ای ال از به طور اتوماتیک سرعت شاتر را برای نوردهی  درست تنظیم میکند.

البته برای اینکه بتواند موارد بالا را با کیفیت مناسب انجام دهید باید دوربین شما از لنز های مخصوص پرتره برای تار نمودن پس زمینه برخوردار دار بوده باشد.

سرعت شاتر در دوربین های عکاسی جدید در آتلیه عکاسی بلوار فردوس 

در دوربین های جدید عکاسی برای بهتر و باکیفیت کردن سوژه تنظیمات سرعت شاتر را به گونه ای قرار داده اند که با تغییر فاصله کانونی لنز سرعت آن به صورت خودکار تغییر کرده و سرعت خود را با فاصله کانونی تنظیم می‌نماید.

 امیدوارم در آتلیه عکاسی در بلوار فردوس ما نکات مناسبی را خدمت شما عزیزان ارائه کرده ایم برای شما مفید واقع شود.

ما در آتلیه عکاسی بلوار فردوس منتظر ارائه‌ی بهترین خدمات به شما هستیم.

آتلیه عکاسی عروس رشت

آتلیه عکاسی عروس تهرانپارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *