آتلیه عکاسی در میدان آزادی

آتلیه عکاسی در میدان آزادی

آتلیه عکاسی در میدان آزادی

آتلیه عکاسی در میدان آزادی

آتلیه عکاسی در میدان آزادی: بسیاری از ما در گذشته با خرید دوربین های عکاسی گرفته ایم  و یا امروزه علاوه بر خرید این دوربین ها با استفاده از دروبین تلفن همراه خود از صحنه های زیبا و مکان های دیدنی و یا لحظات ناب  عکاسی کرده ایم.

آتلیه عکاسی در میدان آزادی چگونه است؟

در اغلب موارد عکس های ما از آن کیفیتی که در مد نظر ما قرار دارد برخوراد نبوده و گاها دچار تاری , تیریگی , و تنظیم نبودن کادر میشوند, با این روند ما خود را نمیتوانیم یک عکاس بدانیم.

برای عکاسی بهتر از منظره های زیبا و رخداد های خوش زندی خود با دوربین های عکاسی ابتدا باید باقسمت های مختلف و تشکیل

دهنده دوربین عکاسی آشنا شویم.

ما دراین مبحث در باره قطعات و قسمت های تشکیل دهنده دوربین عکاسی آتلیه عکاسی درمیدان آزادی اطلاعات جامعی را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم تا با آشنایی آن به استفاده درست از دوربین های عکاسی خود بپردازید.

دوربین هایی که در آتلیه عکاسی در میدان آزادی استفاده میشوند چه اجزایی دارند؟

۱: درپوش لنز: این قطعه در قسمت جلویی و در کنار لنز دوربین قرار دارد و ظیفه آن جلوگیری از رسید نوزیا و گردغبار به لنز میباشد

۲:لنز: لنز دوربین متشکل از تعدادی عدسی محدب و مقعر می باشد .

۳:غلتک زوم کننده: این غلتک با تغییر عدسی های دوربین باعث تغییر فاصله کانونی شده و تصویر را جلو  عقب میبرد.

۴:بدنه دوربین: قسمت های مختلف دوربین به بدنه متصل میشود و یک دوربین را تشکیل میدهد.

۵:شاتر دوربین: شاتر دوربین یکی از مهم ترین قسمت های تشکیل دهنده دوربین عکاسی می باشد که برای فرایند عکس برداری باید برآن فشار آورد.

آتلیه عکاسی در میدان آزادی با آموزش دادن قسمت های مهم و کلیدی دروبین عکاسی و نحوه عکس برداری صحیح از لوکیشن های مختلف برآن است تا شما بهترین عکسه را ثبت نمایید.

آتلیه عکاسی عروس ارزان

آتلیه عکس برای عروس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *